Gasztro

Mautner Zsófi és Széll Tamás receptjeit adja karácsonyra a Lidl

Felbuzdult a tavalyi karácsonyi szakácskönyv nem várt sikerén a Lidl Magyarország, és idén új receptgyűjteménnyel lepi meg a vásárlóit. A recepteket most is Mautner Zsófi és Széll Tamás írta, összesen százat.

A főzés mindenkié címet kapta a Lidl Magyarország idei karácsonyi receptgyűjteménye. A kétszáznyolcvanezer példányban kiadott szakácskönyv Mautner Zsófi és Széll Tamás receptjeit tartalmazza, amiket az áruházban is kapható termékek inspiráltak. A száz recept között alapreceptek és igen bonyolult fogások is vannak, ahogy a hó vége felé egyre laposodó pénztárcához illő vacsorareceptek is megtalálhatók.

Széll Tamás receptjeit adja karácsonyra a Lidl

A száz recept felkerült a lidlkonyha.hu oldalra is, ahol újdonságként heti rendszerességgel két új videót is találunk, amikben Mautner Zsófi és Széll Tamás mutatja meg, hogy is kell elkészíteni a fogásokat.

A Lidl Magyarország a tavalyi karácsonyi szakácskönyve sikere után döntött úgy, hogy idén száz új receptet tartalmazó gyűjteményt ad ki. A könyvet megvásárolni nem lehet, csak a Lidl adventi hűségakciójában juthatnak hozzá a vásárlók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top