Gasztro

2 perc alatt itta meg a világ leghatalmasabb sütőtökös lattéját ez a srác – videó

Akármennyire is szereted a tejeskávét, vagy az ősz kedvencét, a sütőtökös lattét, amit ez a srác csinált, az neked is sok lesz!

Matt Stonie, aki időről időre elképesztő kajakihívásokkal hökkenti meg a YouTube közönségét, fütyül a mondásra, miszerint “jóból is megárt a sok”. A fiatal srác legutóbb a Starbucks legnépszerűbb őszi finomságával, a sütőtökös tejeskávéval esett nem kis túlzásba: alig két perc alatt hét adagot tüntetett el belőle!

A srác elkocsikázott a Starbucksba, kikérte a hét pohár sütőtökös lattét, majd otthon egy gigantikus bögrébe öntötte, megspékelte egy flakonnyi tejszínhabbal, majd nekilátott. Alig két percébe telt, hogy felhörpintse az óriás adagot, amiben körülbelül 4000 kalória volt!

2 perc alatt itta meg a világ leghatalmasabb sütőtökös lattéját ez a srác - videó

A videó végén, bár Matt megjegyzi, isteni volt a kávé, azért nem fest túl jól. Aztán egy jó tanáccsal bocsátja útjára a nézőket: ne próbálják ki otthon a hatalmas lattét. Biztos lehet benne, nem fogjuk.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top