Kezdetnek feltételezzük, hogy mindenki megadott annyi tiszteletet a forrócsoki fogyasztásának, hogy nem dobált bele töményen cukros szintetikus pillecukrot, mint ahogy minden második amerikai filmben teszik. Ha azonban mégis erre vetemednénk, ne úgy csináljuk, mint valami barbár, mint egy utcagyerek, aki köveket hajigál a pocsolyába, mint egy menzás néni, aki beleplaccsintja a finomfőzeléket a tányérba.
Hanem mondjuk ezzel a csodás, virágzó pillecukorral, ami a forró csokoládéban, a hő hatására káprázatos vízi liliommá nyílik. Így:
Ezzel az egésszel egyébként Dominique Ansel avantgárd cukrászmester rukkolt elő, akinek neve ismerős lehet a közelmúlt őrülete, a cronut (croissant-fánk) kapcsán is. Itt nálunk egyébként úgysem lehet kapni, de cserébe dobálhatunk büdöskét a forralt borba.