Gasztro

Zserbórajongók, ezt nézzetek! Itt a kedvenc karácsonyi sütitek pohárban!

A zserbó és a flódni a két legjobb téli sütemény, de igencsak időigényes elkészíteni, így néha muszáj egy kis trükkhöz folyamodni, ha ezekkel az ízekkel szeretnénk az asztalon találkozni.
Zserbórajongók ezt nézzetek! Itt a kedvenc karácsonyi süti pohárban!

A poharas zserbó sokszor akkora kedvenc lesz, hogy többé már nem készül másképp, arról nem is beszélve, hogy nagyon elegáns a tálalása, gyönyörűen mutat a szépen megterített asztalon.
Ez a recept egy könnyű, habos változat, még egy komplett vacsora után is nagyon jólesik!

Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 15 dkg zabkeksz
  • 2 dkg vaj
  • 15 dkg dió
  • 10 dkg natúr krémsajt
  • 1,5 dl tejszín
  • 1 csomag Dr. Oetker Habfixáló
  • 3 evőkanál porcukor
  • 8 evőkanál baracklekvár
  • 5 dkg mazsola
  • 5 dkg étcsokoládé

Tovább a teljes recepthez >>>

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top