Személy szerint imádom a sütés nélküli tortákat, hiszen így az is készíthet nagy adag, házi édességet, akit amúgy elriasztanának a piskótasütések és bonyolult tésztakeverések. Arról nem is beszélve, hogy a mogyoróvaj az egyik kedvenc alapanyagom – legjobb persze, ha házilag készül, de már tényleg minden boltban kapható ez az édes, krémes finomság. A csoki természetesen tökéletesen passzol hozzá – ezért is isteni ez a sütés nélküli csokis-mogyoróvajas torta!
Összeállítani tényleg pofonegyszerű, és szinte alig kell hozzá alapanyag – ebből a videóból minden kiderül:
Hozzávalók:
- kb. 10-12 zabkeksz
- 7 evőkanál olvasztott vaj
- 680 gramm krémsajt
- 1 és fél csésze porcukor
- 1 és fél csésze csokoládé megolvasztva
- 2 csésze mogyoróvaj megolvasztva
- 1 csésze kristálycukor