Gasztro

Leszerelték a mikrókat egy állami hivatalban a kajaszag miatt

Munkahelyi körlevelet küldött a Magyar Turisztikai Ügynökség a dolgozóinak, amiben tájékoztatja őket arról, hogy elviszik az épületből az összes mikrohullámú sütőt, mert az ételszag kedvezőtlenül befolyásolná az intézményről kialakított képet.

Nem működik megfelelően a szellőztetőrendszer a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) új székházában, amit évi 105 millió forintért bérelnek. A 444.hu-ra került fel egy körlevél, amiben az MTÜ arról tájékoztatja a dolgozóit, hogy mostantól bizony tilos a mikrohullámú sütők használata, mert az ételszag átjárja az egész irodát.

“Mint azt Önök is nyilván tapasztalhatták irodáink szellőztetést épületgépészeti szempontból nem kellően megoldott. A konyhákban az ételmelegítés során keletkező illatok-szagok áthatják az Ügynökség tereinek egészét, ez pedig nem csak a professzionális munkavégzést zavarja, hanem kellemetlenséget okoz az épületbe érkező vendégek fogadásakor, hátrányosan befolyásolva a az intézményről kialakított képet. Ennek kiküszöbölése és a kulturált munkakörülmények fenntartása érdekében az MTÜ vezetősége úgy döntött, hogy meghatározatlan időre szünetelteti a mikrohullámú sütők használatát. Az alternatív megoldási lehetőségeken dolgozunk, erről a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket.”

A körlevél után leszerelték az összes mikrohullámú sütőt, hogy a dolgozók még véletlenül se sérthessék meg az új szabályt.

Forrás: 444.hu
Forrás: 444.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top