Hozzávalók 6 darabhoz:
- 25 dkg leveles tészta (hűtött, vékonyra nyújtott, feltekert)
- 3 dl tej
- 1 púpozott ek. liszt
- 4 tojássárgája
- 10 dkg cukor
- csipet őrölt fahéj
- fél citrom reszelt héja
A kb. 3 mm-re nyújtott tésztából szaggassunk 11 cm átmérőjű köröket. Ezeket helyezzük bele muffintepsi (8 cm átmérőjű) mélyedéseibe. A tészta zsíros, alávajazni nem szükséges. A lisztet keverjük el kevés tejjel. A maradék tejet melegítsük fel a cukorral, fahéjjal, citromhéjjal. A cukor olvadása után vegyük le a tűzről, keverjük el a lisztes tejjel, majd miután enyhén meghűlt, az elkevert tojássárgákkal. Osszuk szét a krémet a 6 tésztával bélelt formában, majd 230 ̊C-ra előmelegített (tényleg nagyon forró legyen!) sütőben süssük 15 percet, azután 250 ̊C-on, grillező funkcióval kb. 5 percet, hogy elérje a jellegzetes, sült állagot.