nlc.hu
Gasztro
India kiakadt Gordon Ramsay-re

India kiakadt Gordon Ramsay-re

A nyers stílusáról ismert sztárszakács egy tradicionális indiai ételre tett megjegyzést, mire egy fél ország kiakadt rá.

Gordon Ramsay egész imidzsét a durva beszólásokra építette, amit az emberek (főleg azok, akiknek nem szól be) többnyire elég viccesnek találnak – ezért is indulhatott el az a twitteres sorozat, ahol a hobbiszakácsok a legendás séfet kérik feltöltött ételfotóik minősítésére.

Nemrégiben egy hagyományos indiai étel, a medu vada sambar került terítékre, Ramsay pedig szokásához híven annyival kommentálta, hogy “Nem is tudtam, hogy a börtönből lehet képeket küldeni” – így célozva az étel silány börtönkoszt-minőségére. Ez egyébként egyáltalán nem kiugróan durva, de még csak nem is meglepő, rendszerint hasonlókat ír.

India kiakadt Gordon Ramsay-re 

Most azonban úgy tűnik, rengeteg indiait megbántott, azok ugyanis kikeltek ellene a Twitteren, olyasmiket vágva fejéhez, hogy: “Nem minden nemzeti konyha börtönkoszt, amit nem ismersz…” és “Ember, ezt eszi minden nap fél India…”

Persze akadtak olyanok, akik megvédték, és próbálták jelezni, hogy Ramsay valószínűleg csak a tálalásra gondolt, nem magára az ételre, de így is elég valószínű, hogy Indiában elveszített néhány rajongót.

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top