Gasztro

Így kéne igazából felvágnod az avokádót

Ha sokat szoktál bajlódni az avokádó feldolgozásával, most adunk egy tuti tippet!

Elkészítenéd kedvenc avokádós fogásodat, de az alapanyag előkészítésével mindig csak pacsmagolsz a konyhában? Tény, hogy az avokádó belső részének felét elfoglaló mag némiképp megnehezíti az ember dolgát, aztán ott van a héj lehámozása, ami végül egy csomó értékes avokádóhús elpazarlásához vezet. 

A titok, hogy nemcsak úgy félbevágod az avokádót, és kész, hanem negyedekre szeled (először félbe hosszában a mag körül, majd erre a vágásra merőlegesen is, szintén hosszában), így pedig – a cikkelyek formája végett – sokkal könnyebben le tudod róluk hámozni a héjat is. Ezzel a módszerrel több marad a krémes, csodaszép avokádóból a pirítósodra vagy a mennyei salátádba, ráadásul a konyhában sem rendeztél zöld mészárlást.

Így kéne igazából felvágnod az avokádót

Mindenképpen érdemes kipróbálni!

 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése