Nyáron végre akár minden reggel élvezhetjük a friss gyümölcsöket. Adjunk párat a zabkásánkhoz, és máris megvan a tökéletes nyári reggeli! Most egy különlegesen krémes, egész estés zabkásareceptet mutatunk, nektarinnal megkoronázva.
Egész estés zabkása nektarinnal
Hozzávalók:
2 adaghoz
- 2 csésze zabpehely
- 2 csésze görög joghurt
- 1 csésze kókusztej
- 1 csésze mandulatej
- 2 tk. fahéj
- 2 ek. juharszirup vagy méz
- 1 tk. vaníliakivonat
- 2 nektarin, felszeletelve
Elkészítés:
- A nektarinon kívül minden hozzávalót keverj össze egy zárható üvegben.
- Tedd hűtőbe egész éjszakára.
- Reggel kínáld meg friss nektarinnal, és ha szereted, magokkal. Jó étvágyat hozzá!