Az alábbi videóban látható csokiszuflé elkészítése hihetetlenül könnyű, az eredmény viszont csodás. Kápráztasd el vele a barátaidat vagy szimplán csak magadat.
Hozzávalók:
12 ek. vaj
225 gramm legalább 50%-os étcsokoládé
1 csésze kristálycukor
3 ek. kukoricaliszt
4 tojás
fagylalt – tetszőlegesen, a tálaláshoz
Egy serpenyőben olvaszd fel a vajat közepes lángon, majd add hozzá a csokit és keverd csomómentesre. Egy tálban közben keverd össze a cukrot a kukoricaliszttel és keverd bele a csokimasszába. Végül add hozzá a tojásokat is és jól keverd össze a masszával. Pihentesd egy éjszakán át a hűtőben.
Következő nap a sütőt melegítsd elő 190 fokra. Öntsd át négy sütőpapírral bélelt vagy vajjal kikent muffinformába a masszát és süsd 25-30 percig.