Gasztro

Kóstoltál már rántott Snickerst? – íme a legbizarrabb rántott ételek

Az Instagram sok más mellett egyre bizarrabb ételekről készült fotókat is őriz. Az még rendben van, hogy sok ember rajong a forró olajban kisütött ételekért, de kinek jutna eszébe kirántani a vajat vagy az Oreo kekszet? Az Instagram keresési statisztikái szerint sokaknak.

Rántott pizza, rántott Oreo keksz, vaj és rántott Snickers. Csak néhány a legkeresettebb, egyben legbizarrabb rántott ételek közül. Egy nemrégen nyilvánosságra hozott tanulmány szerint csak a rántott Mars szelet kifejezésre átlagosan 3600-an keresnek rá havonta. Hasonlóan népszerű étel a rántott pizza is. 

Mindenki tudja, hogy a forró olajban kisütött dolgok nem a legegészségesebb ételek, mégis kevesen tudnak csak ellenállni a ropogós finomságoknak. Az Instagram legbizarrabb rántottétel-gyűjtése alapján azonban vannak, akik kifejezetten sportot űznek a rántásból, és olyasmiket is kisütnek, amiket a legtöbb embernek eszébe sem jutna. 

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top