Gasztro

Csótány is volt egy budapesti pékség süteményében – fotó

Igaz, hogy egyre több uniós ország engedélyezi a rovaralapú élelmiszer-alapanyagok használatát, nem valószínű, hogy a budapesti pékség ezt az új gasztrohullámot szerette volna meglovagolni a csótányos papuccsal.

Nem csak sonkakockák és sajt került feltétként az egyik budapesti Csocsaj pékség péksüteményére, hanem egy aprónak egyáltalán nem nevezhető csótány is. Az ízeltlábú nemcsak rámászott a húsos papucsra, hanem láthatóan rá is sült.

A csótányos péksütit végül visszavitték a pékségbe, ahol az eladók állítólag elkezdték lekapargatni róla az ízeltlábú tetemét. Az ügyvezető egy hasonló péksüteménnyel szerette volna kárpótolni a keserű szájízzel visszatérő vevőt, de kifizetni nem volt hajlandó, sem visszaadni a vevőnek az extra feltétű pékárut.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése