Gasztro

Csótány is volt egy budapesti pékség süteményében – fotó

Igaz, hogy egyre több uniós ország engedélyezi a rovaralapú élelmiszer-alapanyagok használatát, nem valószínű, hogy a budapesti pékség ezt az új gasztrohullámot szerette volna meglovagolni a csótányos papuccsal.

Nem csak sonkakockák és sajt került feltétként az egyik budapesti Csocsaj pékség péksüteményére, hanem egy aprónak egyáltalán nem nevezhető csótány is. Az ízeltlábú nemcsak rámászott a húsos papucsra, hanem láthatóan rá is sült.

A csótányos péksütit végül visszavitték a pékségbe, ahol az eladók állítólag elkezdték lekapargatni róla az ízeltlábú tetemét. Az ügyvezető egy hasonló péksüteménnyel szerette volna kárpótolni a keserű szájízzel visszatérő vevőt, de kifizetni nem volt hajlandó, sem visszaadni a vevőnek az extra feltétű pékárut.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top