Gasztro

Ebben a magyar óvodában a legjobb a menza

A Nébih ellenőrzése során a csirkepörkölttel tálalt tökfőzelék átlagon felüli minősítést kapott.

Csirkepörkölttel tálalt tökfőzelék és bajor barna kenyér. Ez egy tatai óvoda egyik menüje, amit a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal kóstolói átlagon felülinek értékeltek – számolt be a Tények.

A tatai Geszti óvoda élelmezésvezetője elmondta, hogy az óvoda konyháján szeretnek kísérletezni az újdonságokkal, például sok minőségi halat esznek, de gyakori a bulgur és rendszeres a zöldéség-gyümölcs.

A szülők szerint a gyerekek otthoni beszámolói alapján is jól főznek az óvodában, egészséges, változatos és ízletes a menü. Ráadásul az óvodában a gyerekek véleményét is megkérdezik, amikor összeállítják a menüt: mit ennének szívesen?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top