Gasztro

Ez a szakács legalább olyan gyönyörű, mint az ételei

A Netflix egyik új műsorának köszönhetően új séfet imád a net népe. Ismerjétek meg a lengyen-kanadai Antoni Porowskit, aki pszichológusból lett az ételek szakértője.

A 34 éves lengyel-kanadai séf, Antoni Porowski egycsapásra a net kedvence lett, miután szakértői szerepet kapott a Netflix által visszahozott, Queer Eye műsorban. A fiatal séf Instagram-oldala 1 hónap alatt közel 600 ezer követővel növekedett, ami nemcsak annak köszönhető, hogy gyönyörűek a szemei, de annak is, hogy elképesztően szép ételeket készít.

Hold my calls and cancel my appts for today. I ain’t puttin’ on no pants. 📸@jkrietemeyer

Antoni Porowski (@antoni) által megosztott bejegyzés,

Porowskinak két nővére van, folyékonyan beszél lengyelül, franciául és angolul. Pszichológiából szerzett diplomát, majd az Egyesült Államokba költözött, ahol színészetet tanult, és meghallgatásokra járt. Ám kisebb szerepektől eltekintve nem kapott felkéréseket, így egy lengyel étteremben dolgozott, hogy fizetni tudja a számláit.

Később a szakácsművészet felé kezdett kacsingatni, és egy szusiétteremben vállalt munkát. Képezni kezdte magát, majd összebarátkozott Ted Allennel, aki a Queer Eye eredeti szériájában volt az ételszakértő. Porowski Allen magánséfjeként dolgozott, majd a műsor felújított részeiben megkapta barátja és munkaadója korábbi szerepét.

My face when asked how much butter went into... basically anything. 📸@lukefontana

Antoni Porowski (@antoni) által megosztott bejegyzés,

Porowski férfikkal és a nőkkel is randevúzik, nem kategorizálja be magát. Jelenleg hét éve éle párkapcsolatban Joey Krietemeyerrel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top