Gasztro

Dobd fel az ebéded ezzel a könnyű és ropogós tonhalsalátával!

Mutatjuk a legfinomabb tonhalsalátát, amit eddig kóstoltál.

Te is odavagy az egyszerre krémes és ropogós dolgokért? Ez a tonhalsaláta mindkettőt tudja: a görög joghurtnak hála istenien krémes, a káposztának köszönhetően pedig izgalmasan ropogós. Pakold két teljes kiőrlésű szelet kenyér közé, és máris kész a tökéletes munkahelyi ebéd!

Ropogós tonhalsaláta

Hozzávalók (2 adaghoz):

  • 1 konzerv tonhal, lecsepegtetve
  • 2 csészényi friss fehér vagy lilakáposzta, felaprítva
  • 1/4 csésze friss metélőhagyma
  • 1 ek. majonéz
  • 3 ek. görög joghurt
  • só, bors

Elkészítés:

Öntsd a tonhalat egy nagyobb tálba, és egy villával nyomkodd pürésre. Keverd hozzá a káposztát, a hagymát, majd a majonézzel és a joghurttal keverd krémesre. Ízlés szerint sózd, borsozd.

thekitchn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top