Gasztro

A szezon sztárja: így készíts rántott kovászos uborkát!

Ha nyár, akkor kovászos uborka! Idén már rántva is. Mert finom, állítólag. Mártogatóssal lehet tovább fokozni az ízélményt.

Mondhatják ránk, hogy a magyar mindent kiránt, de szerintem az még a szomszéd Gizi néninek sem jutott volna eszébe, hogy a csemege vagy a kovászos uborka a pörkölt mellől elcsaklizva, kirántva is megállja a helyét – írja Bodor Tamás a Nosalty.hu oldalán. Videón készül a szezon divatkajája, mártogatós is jár hozzá.

Hogy milyen a jó kovászos uborka? Sokan sokféleképpen készítik a világ különböző részein ezt a savanyúságot. Erről írtunk korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top