Gasztro

Ingyen sajtburgerrel várja a Burger King a halálos beteg kutyát élete végéig

Körüllbelül 1-3 hónapot adtak a rákbeteg kutyának, akinek a Burger King élete végéig ingyen sajtburgerrel szeretne örömet szerezni.

A Bokszer-Labrador keverék Codynak végstádiumú csontrákja van. Családja a közelmúltban elkezdte a helyi burgerező helyekre vinni, hogy megkönnyítsék a kutya gyógyszerbevételét. Gazdája, Alec Karchernek ezt mondta:

„Az állatorvos azt mondta, vigyük haza Codyt, amíg nem lesz rosszabbul, és úgy döntöttünk, hogy élete utolsó szakaszát minél boldogabbá szeretnénk tenni. Az elmúlt két hónapban naponta kapott sajtburgert, hol a mi általunk készítetteket, hol gyorséttermit. Ez volt az egyik módja annak, hogy kimutassuk a szeretetünket és elismerésünket, amiért ilyen jó lutya volt az évek során – illetve segített a gyógyszerszedésében is.”

Amikor nemrég az egyik családtag, Bill Campbell elment az egyik toledói Burger Kingbe, hogy elhozza Cody napi ételét, elmesélte az egyik ott dolgozó nőnek a kutya történetét, aki rögtön elment beszélni az igazgatójával, néhány perc múlva visszajött, és közölte Campbellel, hogy a kutya innentől kezdve élete végéig ingyen kapja itt a sajtburgert. 

„Soha nem számítottunk rá, hogy ez megtörténik, és nagyon örülünk annak a kedvességnek, amit Burger King tanúsított” – mondta el Alec.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top