nlc.hu
Gasztro

Húsz szelet sajtból álló burgert dobtak a piacra

Piacra dobták a „valódi” sajtburgert Thaiföldön: nincs benne más, csak 20 szelet sajt

A thaiföldi Burger King piacra dobta a „valódi” sajtburgert, ami nem áll másból, mindössze húsz szelet sajtból. Az egyszerű burgerre azonban még a vártnál is magasabb lett a kereslet, olyannyira, hogy már elvitelre sem lehet kérni.

Hatalmas népszerűségnek örvend a thaiföldi Burger Kingben a nemrégiben piacra dobott hamburger, amelyben semmi más nincs, mindössze húsz szelet sajt. A szó szoros értelmében vett sajtburgert annyira imádják az emberek, hogy még nyugaton is leesett az álluk a fogyasztóknak – számolt be róla az rtl.hu

Hamburgert eszik egy nő

Fotó: Unsplash

Az ikonikus sajtburgert sajnos csak Thaiföldön lehet kapni. Az étteremlánc az árat 3,1 dolláros, vagyis 1052 forintos áron árulja, ami a többi burger árához képest harmadannyiba kerül. 

Vélhetően sokan nem hittek a szemüknek, ezért a nagy bejelentéshez a következőt fűzték: „Ez nem vicc, ez most komoly.”

A sajtburger annyira kapós lett, hogy egy bangkoki Burger King üzletvezetőjének elmondása alapján már nem is adják ki elvitelre a „csodaburgert”, hogy azok számára is maradjon, akik helyben szeretnék elfogyasztani az ételt. 

Az egyedi menü nem csoda, hogy nagy érdeklődést, illetve megoszló véleményeket váltott ki az emberekből. A CNN szerint a fogyasztók többsége szerint ez már túl sok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top