nlc.hu
Gasztro

Rengeteg sajtburgert rendelt a 2 éves kisfiú az anyja telefonjáról

Rengeteg sajtburgert rendelt a 2 éves kisfiú az anyja telefonjáról

A McDonald’sból rendelt egy hatalmas adag ennivalót az anyja telefonjával a kisfiú.
Egy mcdonald'sos elviteles zacskó egy nő kezében

Egy texasi édesanya egy életre megtanulta, hogy ne tegye le képernyőzár nélkül a telefonját, miután a kétéves kisfia rengeteg étel rendelt a McDonald’sból.

A Ricardóban élő Kelsey Golden a számítógépén dolgozott, amikor a kisfia, Barrett megkaparintotta a telefonját, és mivel nem volt lezárva, a DoorDash applikációval jókora adag ételt rendelt a Mekiből.

A nő semmit sem vett észre a gyerek akciójából egészen addig, amíg nem csengetett a futár a 31 sajtburgerrel. Kiderült az is, hogy a sajtburgerek 61,58 dollárba (22 400 forint) kerültek, de Barrett bőkezű, 16 dolláros (5800 forint) borravalót is adott. Így a meglepetésrendelés végül csaknem 92 dollárba, átszámítva több mint 33 ezer forintba fájt az anyának.

Mivel csak a burgerek felét tudták megenni, Golden kiposztolta a Facebookra, hogy bárki beugorhat hozzájuk néhány ingyen sajtburgerre. Végül meg is jelent néhány szomszéd, és elfogyott a rendelés.

Bár ez a mennyiség sem kevés egy családnak, meg sem közelíti azt, amikor több mint kétmillió forintért rendeltek egy McDonald’sból. Átverésre gyanakodtak, de kiderült, hogy nem az volt.

(UPI)

(Kiemelt kép: Pexels/Polina Tankilevitch)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top