nlc.hu
Gasztro

Használt sebtapaszt talált a kínai kajájában

Rosszul lett a férfi, miután használt sebtapaszt talált a kínai kajájában

Ha az utóbbi időben túl sokat költöttél elviteles ázsiai kajákra, ezt olvasva talán megjön a kedved a spóroláshoz.

Régi és kellően rasszista gondolat azt gondolni a kínai büfésekről, hogy azért olcsóbbak az ételeik, mert csirke meg sertés helyett kutya meg patkányhúst raknak az ételeikbe. Sajnos nem kell ahhoz ázsiai gyorsétterembe mennünk, hogy valami nem ehető dolog kössön ki a tányérunkban, és ez már önmagában borzalmas, de ha ez a dolog olyan, ami korábban nemcsak emberi bőrrel, hanem emberi testnedvekkel is érintkezett, garantáltan öklendezni lesz kedvünk. Egy használt sebtapasz például biztosan ebbe a kategóriába tartozik, az angliai Leithben élő 19 éves Przemek pedig kénytelen volt átélni az érzést, amikor ezt halássza ki a rizséből – írja a ladbible.

Ázsiai ételek

Ázsiai ételek sebtapasz nélkül (fotó: Pixabay)

A fiatal férfi az otthonában volt párjával, amikor kínai ételt rendeltek. Ő magának zöldséges sült riszt kért feketeborsos, mézes marhaszeletekkel, és az evése közben vette észre, hogy valami van a szájában, amit nem tud megrágni. Egy összetekeredett, összeragadt használt sebtapasz volt az, ami úgy nézett ki, mint egy gyűrű.

Arra tippelnék, hogy a szakács vagy valamelyik konyhai segéderő ujjáról hullhatott le, miközben az ételemet készítette

– tippelt a férfi. Amikor meglátta a sebtapaszt, a gyomra olyannyira felfordult, hogy rohant is a mosdóba egy masszívat hányni. Az eset óta rossz a gyomra, orvossal is szeretné majd megvizsgáltatni magát. Azóta próbálta elérni az éttermet, de nem veszik fel neki a telefont, pedig még egy fotót is küldött nekik a sebtapaszról. Azt tervezi, hogy az eset miatt a hatóságokhoz fordul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top