nlc.hu
Gasztro
50 kajarendelést adott le exe címére bosszúból

Bosszúból több mint 50 ételrendelést adott le exbarátnője címére, tolongtak az ételfutárok a háza előtt

Alaposan kiszúrt a volt párjával, sőt az éttermekkel is.
ételfutár,

Egy ismeretlen személy, akiről azt feltételezik, hogy egy haragos ex, több mint 50 ételrendelést adott le több étteremben a törökországi Izmirben, és mindegyiket ugyanarra a címre küldette.

Az eset a múlt héten történt, este 9 óra körül több mint két tucat futár jelent meg egy bérház előtt az Izmir Balçova kerület egyik utcájában. A nem mindennapi „ételfutár-dugót” járókelők videóra vették, a török ​​közösségi oldalakon megosztott felvételek pedig gyorsan elterjedtek. Nem sokkal később a sajtó is kivonult, és nyomozni kezdett az ügyben. Kiderült, hogy valaki kihasználta a Yemeksepeti török ​​ételkiszállító alkalmazás utánvételes lehetőségét, és több rendelést is leadott hamis néven és telefonszámmal, és mindegyiket ugyanarra a címre küldette.

 Az ismeretlen személy a 0555 555 55 55 számot adta meg, amelyről már messziről leír, hogy fake. Néhány étterem, amikor megkapta a rendelést, kiszúrta a gyanús telefonszámot, és megpróbálták felhívni megerősítés céljából, sok vendéglátóhely viszont nem tette ezt. Több mint 50 rendelés érkezett ki ugyanarra a címre nagyjából ugyanabban az időben, és több videó is mutatja, amint 25 kézbesítő ugyanazon az épület előtt várakozik, hogy kifizessék nekik a rendelést.

Egyik étterem sem vette arra a fáradságot, hogy feljelentést tegyen a rendőrségen, így senki sem foglalkozott a gyanús megrendelésekkel, de több izmiri étterem – újságírói kérdésre – bevallotta, hogy rászedték őket. Az egyik vendéglátóhely tulajdonosa elmondta, hogy több étterem is felhívta őket, hogy figyelmeztesse őket a hamis rendelésekre, de addigra ők már kiküldték az ételt. A rendelt ételeket ugyan mind visszahozták, de a nagy részüket ki kellett dobni.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top