Ennek a hétvégi menünek nem lehet ellenállni

Sz.N. | 2018. Október 19.
A sütemény az egyetlen, amit egy kicsit macerásabb elkészíteni, de akik szeretnek sütni, azok éppen ilyen kihívásokat keresnek.

E heti hétvégi menünkben már a reggeli is egy nagy kedvenccel indul, aztán egy nagyon dögös lencseleves és egy mennyei pásztortarhonya következik ebédre. A süti csábító, a vacsora gyors és finom, és persze a vegetáriánusokra is gondoltunk, ők sem maradnak éhen.

Tojássaláta

Ez a roppant egyszerű tojássaláta 10 perc alatt elkészíthető, és nem mellékesen rettentően finom.

Hozzávalók (4 adag):

A recept a Nosalty.hu-n folytatódik.

Zöldséges lencseleves pesztóval

Az ősz beköszöntével esnek igazán jól a levesek. Gondoljunk csak a comfort food érzésre, ami azt súgja nekünk, hogy ételünk ne csak finom, de lélekemelő is legyen. Egy tál melengető őszi leves belőlünk mindig előhozza ezt az érzést, legfőképp ha egy tradicionális, nosztalgiával fűszerezett előételt készítünk a jelen frissességével.

Hozzávalók (6 adag):

A recept a Nosalty.hu-n folytatódik.

Sajtos-brokkolis spagetti

Hozzávalók (4 adag):

A recept a Nosalty.hu-n folytatódik.

Serpenyős pásztortarhonya

A pásztortarhonya lehetne akár a magyar paella is, ha az elkészítési módját vesszük alapul. De kár lenne hasonlítgatni bármihez is ezt a nagyon régi pásztorreceptet, egyszerűen csak készítsük el, akár szabad tűz felett.

Hozzávalók (4 adag):

A recept a nosalty.hu-n folytatódik.

Toffifee sütemény

Kissé macerás, de egyben isteni finom desszert.

Hozzávalók (5 adag):

A recept a Nosalty.hu-n folytatódik!

Gyors ananászos-currys csirke rizzsel

Pikáns és szupergyors ötlet – máris megvan a vacsora!

Hozzávalók (4 adag):

A rizshez

A csirkéhez

A recept a Nosalty.hu-n folytatódik!

Exit mobile version