Gasztro

Lehúzzák a vécén a Bountykat a britek

Valamiért mindennél jobban utálják a kókuszos csokiszeletet.

Kisebbfajta botrányt okozott az internet brit csücskében, hogy a Celebrations adventi kalendáriumában egy Bounty csoki volt az első ablak mögött – írja a The Sun.

A közösségi oldalakat elárasztották a felháborodott bejegyzések, dühkitörések. „Miféle szörnyeteg tesz Bountyt az első napra?” – írta egy felhasználó a Twitteren. Más nem volt ennyire visszafogott. Volt, aki egyenesen azt írta: „Tönkretették a karácsonyt, kinyitottam a kalendárium első napját és egy kib****tt Bounty volt benne.” Egy felhasználó videóra vette, ahogyan azonnal lehúzza a vécén a csokoládét.

Hogy miért utálják ennyire a britek a Bountyt, magyar fejjel nehéz megérteni, de valamiért arrafelé ki nem állhatják ezt a kókuszos csemegét. A hvg.hu szúrta ki, hogy korábban több olyan összeállítás is megjelent a neten, ami olyan képekből állt, amelyeken a Celebrations dobozok alján megmaradt Bountyk voltak láthatók.

A Metro egyszer rangsorolta is a Celebrations-ben található csokoládékat, és – meglepetés – a Bounty végzett az utolsó helyen. A lap azt írta, a Bounty az ellenkezője az ünneplésnek, egy falatnyi csalódás, minden rossznak a megtestesítője, egyszóval: szemét.

Ti értitek ezt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top