Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Gasztro

Szétverte kollégáját az őrjöngő gyrosos

Mert elégedetlen volt a munkájával.

Garázdaság miatt emeltek vádat egy 34 éves, szakácsként dolgozó afgán férfival szemben, aki tavaly augusztus 12-én egy bugaci fesztiválon a konyhán kisegítő kollégáját – annak munkavégzését kifogásolva – ököllel többször is megütötte – közölte a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség.

A budapesti férfi az Ősök Napja fesztiválon dolgozott szakácsként egy gyrost árusító bódéban, ott történt az incidens. A verekedő férfi délelőtt 10 óra körül szóváltásba keveredett a kisegítővel, mert az szerinte nem jól végezte a munkáját. A dolog odáig fajult, hogy a szakács a kisegítőt a nyakánál fogva kirángatta a fabódé mögötti területre, hogy „ott rendezzék a nézeteltérést”. A vádlott itt ököllel ütlegelni kezdte munkatársa fejét. Még azután is ütötte őt, hogy a kisegítő a földre esett.

A kér férfit a közelben dolgozók választották szét. Fél óra múlva azonban a szakács ismét megtámadta a segítőjét, aki ezúttal védekezésből vissza is ütött. A sértett szája és jobb szeme alatti bőr felszakadt, arca jobb oldalán pápaszem hematóma, 8 napon belül gyógyuló sérülés alakult ki.

A verekedő férfi nyilvános rendezvényen elkövetett kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat, megbotránkozást keltsen, ezért garázdasággal vádolják. Az ügyészség pénzbüntetés kiszabását indítványozza az ügyben.

Thinkstock

Címlap

top