Gasztro

Szétverte kollégáját az őrjöngő gyrosos

Mert elégedetlen volt a munkájával.

Garázdaság miatt emeltek vádat egy 34 éves, szakácsként dolgozó afgán férfival szemben, aki tavaly augusztus 12-én egy bugaci fesztiválon a konyhán kisegítő kollégáját – annak munkavégzését kifogásolva – ököllel többször is megütötte – közölte a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség.

A budapesti férfi az Ősök Napja fesztiválon dolgozott szakácsként egy gyrost árusító bódéban, ott történt az incidens. A verekedő férfi délelőtt 10 óra körül szóváltásba keveredett a kisegítővel, mert az szerinte nem jól végezte a munkáját. A dolog odáig fajult, hogy a szakács a kisegítőt a nyakánál fogva kirángatta a fabódé mögötti területre, hogy „ott rendezzék a nézeteltérést”. A vádlott itt ököllel ütlegelni kezdte munkatársa fejét. Még azután is ütötte őt, hogy a kisegítő a földre esett.

A kér férfit a közelben dolgozók választották szét. Fél óra múlva azonban a szakács ismét megtámadta a segítőjét, aki ezúttal védekezésből vissza is ütött. A sértett szája és jobb szeme alatti bőr felszakadt, arca jobb oldalán pápaszem hematóma, 8 napon belül gyógyuló sérülés alakult ki.

A verekedő férfi nyilvános rendezvényen elkövetett kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat, megbotránkozást keltsen, ezért garázdasággal vádolják. Az ügyészség pénzbüntetés kiszabását indítványozza az ügyben.

Thinkstock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top