Gasztro

Fagyasztott torta miatt háborognak a Tesco vásárlói

Háborognak a Tesco vásárlói Nagy-Britanniában, mert a két fontba kerülő málnás Pavlova-torta nem úgy néz ki és nem akkora, mint a csomagoláson.

Dühös és felháborodott posztok árasztották el az elmúlt napokban a közösségi médiát, amelyeket csalódott Tesco-vásárlók írtak azután, hogy megvették két fontért az üzletlánc saját márkás, fagyasztott, epres Pavlova-tortáját.

A vásárlók azért háborognak, mert a csomagolás egy nagyméretű, szép és gusztusos édességet sejtet, de kinyitva csak egy kicsi, szánalmasan összegányolt valamit találtak benne. Igaz, hogy a dobozon szerepel a termék súlya, ami 310 gramm, de ez nem hatotta meg a vásárlókat.

A felháborodás akkora mértéket öltött, hogy a Tesco bocsánatot kért a megvezetett vásárlóktól, és felajánlotta, hogy visszaveszi a Pavlova-tortákat, amelyek mérete és kinézete miatt egyébként már egy éve panaszkodnak a vásárlók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top