Április 21-én különleges csapat veszi birtokba az Ide Süss! már jól ismert sátrát a Gödöllői Grassalkovich-kastélyban. A pultok mögött sodrófát ragad Bárdosi Sándor, Dér Heni, Détár Enikő, Dobó Ági, Falusi Mariann, LL Junior, Marót Viki, Steiner Kristóf, Varga Viktor és az Ázsia Expresszre nemet mondó luxusfeleség, Vasvári Vivien. A műsor házigazdájának feladatait továbbra is Ábel Anita és Sass Dani látja el, szakmai tanácsokkal pedig Baracskay Angéla és Szabadfi Szabolcs támogatja a celebeket.
Az első körben versenyzőink kedvenc húsvéti családi receptjüket készítik el: Bárdosi Sanyi egy nehezebb csülkös pitét, míg Steiner Kristóf egy vegán édességet mutat be a zsűrinek, de nem maradunk kalács, zserbó vagy épp túrótorta nélkül.
Az első próbatételre felkészült versenyzők igazán a technikai feladatnál bizonyíthatják tehetségüket, amikor ugyanazt a répatortát kell elkészíteniük Angéla receptje alapján, különleges húsvéti díszítéssel megbolondítva. Itt már komoly kihívásokkal kell szembenézniük a cukrászmesterségben nem feltétlenül otthonosan mozgó celebeknek.
A versenyben nem a győzelem a fontos, hiszen bármelyik vendég is viszi el a trófeát, mindenképp egy jótékony cél támogatására fordítja az 500 ezer forintos fődíjat.
Az Ide süss! ünnepi különkiadása április 21-én 20 órakor a VIASAT3 műsorán!