nlc.hu
Gasztro
Elképesztő dolgokat vesz a szájába ez a lány

Elképesztő dolgokat vesz a szájába ez a lány

Nyugi, ezek csak tengeri herkentyűk.

A legtöbben már akkor kalandvágyó gasztrohősnek érezzük magunkat, mikor egy tengerparti városka kényelmes éttermében feltálalják nekünk a tengeri herkentyűs ételt, esetleg még egész rákkal vagy kagylóval is a tetején, amit aztán bátorságunkat összeszedve megpucolunk és elfogyasztunk.

Ennek az ázsiai lánynak azonban, akinek videója néhány nap alatt több ezer nézőt vonzott, ennél talán egy picikét nagyobb a kísérletezőkedve. A felvételen az ismeretlen lány semmi mást nem csinál, csak eszik, méghozzá jóízűen, lelkesen. Jobbára olyan dolgokat, amelyeket a legtöbben nem is tudnánk ételként (vagy akár élőlényként) értelmezni.

A babaarcú, festett körmű és tökéletes sminket viselő fiatal nő a videón tengeri csillagot majszol, egy tengeri csigát rágcsál el úgy, mintha briós lenne, de a legsokkolóbb falatokat még a videó elején elfogyasztja. Ez a kagyló úgy fest, mint egy… na jó, maradjunk annyiban, hogy semmi másra nem hasonlít, csak egy nagy, vaskos kagylóra.

Nem, ez egy kagyló. Fotó: Billion View/YouTube.

A videóhoz azért a kommentelők is hozzátették a magukét:

Biztos büdös a szája” – vélte egyikük.

Nem tudná szebben enni?” – panaszkodott egy másik.

Mindjárt engem is meg fog enni” – riadozott egy harmadik.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top