Gasztro

Ezért diétázik megállás nélkül Singh Viki

Az énekesnő gyerekkorát végigkísérték a nagy összejövetelek, ahol finom falatokban sem volt hiány. Ráadásul rendkívül édesszájú, így nagyon odafigyel, mikor és mit eszik.

Kirobbanó formában van Singh Viki, aki az utóbbi időben jó néhány pluszkilótól szabadult meg, így csinosabb, mint valaha. Bár az énekesnőnek nem lehet oka panaszra, hiszen vonásai mindig is sok férfiszívet dobogtattak meg, Singh Viki úgy érzi, oda kell figyelnie magára.

Nagyon édesszájú vagyok, így oda kell figyelnem mikor és mit eszem, állandóan diétázom” – mondta az RTL Klubon látható Édesítőben az énekesnő, akinek édesapja rendszeresen rendezett nagy összejöveteleket. Így az ételek, ízek szeretetét innen hozta magával Singh Viki.

„Amikor a szüleim elváltak, és hétvégente apukámnál voltam, mindig indiai ételt készített, hiszen ő onnan származik. Egyébként is mindig indiait főz, ráadásul több indiai közösség tagja, így számtalan eseményen, rendezvényen vettünk részt. Egy ideig ő volt az Indiai Közösség elnöke. Ahhoz is volt szerencsém, hogy abban az időben mi szerveztük ezeket az eseményeket, így kivettük a részünket minden előkészületből. Földön ülős, kézzel evős közös kajálásokban volt részem mindig is” – árulta el az énekesnő, aki egy cukor- és lisztmentes tortát is elkészített a műsorban.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top