nlc.hu
Gasztro

A csőd szélére került Singh Viki levesezője

Egy éve nyitotta meg levesezőjét Singh Viki: az étterem máris a csőd szélén áll

Supi néven egy éve nyitotta meg Szentendrén a levesezőjét Singh Viki a kedvesével, és máris kérdésessé vált, hogy nyitva maradhat-e. Emellett az énekesnő többi projektje is bajba került.

Szentendrén sokan megszerették a nemrég a Farm VIP-ben szereplő Singh Viki levesezőjét, a Supit, csakhogy a járvány újbóli súlyosbodása betett az étteremnek: sokkal kevesebb turista látogat a városba, így a forgalom is megcsappant. Most már az is kérdésed, nyitva maradhat-e. Az énekesnő a párjával, Tomival napi szinten beszélget arról, mi legyen a hely sorsa. Abban reménykednek, hogy ki tudnak tartani addig, amíg beindul Szentendrén a turizmus.

Addig parkolópályán van szegény, épphogy csak üzemel a hétvégén

– mesélte az énekesnő a Borsnak.

Singh Viki

Levesezőjét próbálja megmenteni Singh Viki (Fotó: Profimédia)

Gondot jelent továbbá az is, hogy a ruhaüzletét is zárva kell tartania, ráadásul a járványhelyzet miatt fellépési lehetőségből sem akad túl sok. Singh Viki mostanában az énekoktatásra próbál nagyobb hangsúlyt fektetni, online ad órákat tanítványainak, de az utóbbi két hétben ezeket is kénytelen volt lemondani, ugyanis futballedző párjával elkapták a koronavírus omikron variánsát. Tíz napig otthon maradtak, és most abban bízik, hogy a hangja gyorsan visszatér, és olyan lesz, mint régen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top