nlc.hu
Sztárok

Celebek másodállása

Ördög Nóra sikeres vállalkozó lett – magyar sztárok, akik több lábon állnak

Hírességek, akik saját vállalkozást indítottak.

Ördög Nóra, Singh Viki és Róka Adri – bár más-más területen tevékenykednek, egy dolog mégis összeköti őket: mindhárman saját vállalkozásba fogtak, és sikeresek benne.

Ördög Nóra

Kisbolt-tulajdonos lett Ördög Nóra és családja (Fotó: TV2)

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál idén pünkösdkor nyitották meg a kisboltjukat Balatonakarattyán, Nekem a Balaton néven. A házaspár saját kezűleg újította fel az üzlethelyiséget, a boltjuk pedig nagyon gyorsan népszerűvé vált. Naponta több százan érkeztek oda kávéra, péksüteményre vagy csupán szelfizni Ördög Nóráékkal.

A műsorvezető és párja augusztusban bejelentette, hogy tovább terjeszkednek: új helyet nyitnak Balatonakarattyán, mert kinőtték a kisboltot. „Újabb terveink vannak itt Akarattyán. Egy új hely nyitását kezdtük el előkészíteni” – hangzott el a nyár végi vlogjukban. Erről egyelőre nem árultak el többet Ördög Nóráék, viszont Mikuláskor megnyitották a webshopjukat is: a Nekem a Balaton kisboltjuk az online térbe is beköltözött.

Singh Viki

Olykor a pult mögé is beáll Singh Viki (Fotó: TV2)

Singh Viki egy ruhaüzletet nyitott tavaly Szentendrén a turistautcában. A 34 éves énekesnő 2018 elején kezdett egyedi divatcikkeket forgalmazni a webshopjában, amely a szentendrei üzlethelyiség-bérléssel saját boltot kapott. Akkor azzal indokolta a másodállását, hogy szüksége van erre a polgári foglalkozásra ahhoz, hogy a zenélés valóban a hivatása, és ne a munkája legyen.

Ördög Nórához hasonlóan a nagyon lefogyott Singh Viki sem áll meg egy vállalkozásnál! Focista párjával, Csepregi Tamással egy levesezőt is szeretne nyitni Szentendrén, ahol a saját receptjeik alapján készült fantázialeveseiket kínálják majd. 

Róka Adri

Róka Adri otthonosan mozog a gasztronómiai világában, cégének is ez a profilja  (Fotó: RTL Klub)

Kabát Péter párja,  a Konyhafőnök VIP 4. évadában a 2. helyen végző Róka Adri is – amellett, hogy influenszer és celebműsorok rendszeres résztvevője – sikeresen felfuttatta saját vállalkozását: egy hidegkonyhai készítményeket gyártó céget vezet. Mint korábban elmondta, szereti ezt a munkát, és anyagilag nagy biztonságot ad neki.

Kiemelt kép: nlc-montázs, a képek forrása: (b) TV2, (k) TV2, (j) RTL Klub

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top