Gasztro

Remek kajafotónak indult – aztán jött a sirály

És még jobb kajafotó lett belőle.

Alicia Jessop a minap életében először járt Maine-ben, és pontosan azt csinálta, amit a (húsevő) turisták szoktak, amikor először járnak Maine-ben: vett egy homáros szendvicset, ami híres helyi specialitás, aztán mielőtt beleharapott volna, maga elé tartotta, hogy készítsen róla egy guszta fotót. Ekkor azonban nem várt dolog történt, egészen pontosan ez:

A kép népszerűségének persze egyáltalán nem tett rosszat a sirályattak: míg a sokmilliomodik guszta kajafotóként valószínűleg a net egyik elfeledett zugában végezte volna, most boldog-boldogtalan megosztja a rendelkezésére álló felületen, beleértve ugye minket is. De hát lássuk be, muszáj is, mert ritka az ilyen szépen szétbombázott fotó, az meg aztán főleg nem hétköznapi, hogy az elkövető egy madár legyen. (Bár azért történt már ilyen is: ez itt például egy ostyát lopó sirályról készült fotó története, ez meg egy olyan sirály sztorija, amelyik belenyalt egy fagyiba a kamera előtt.) 

Alicia egyébként a madarat Stuartnak keresztelte, miután pedig kivihogta magát az eseten, vett még egy szendvicset, szóval mindenki jóllakott. Minden jó, ha a vége jó.

via

Kiemelt képünkön nem Stuart látható, a felvétel csupán illusztráció. Fotó: David Mark / Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top