nlc.hu
Gasztro

Bepancsolt egyet a kajatolvaj sirálynak - videó

Bepancsolt egyet a sirálynak, mert el akarta venni a kajáját – videó

Rossz célpontot választott magának az a sirály, aki lecsapott egy férfi kajájára a tengerparton. A férfi gondolkodás nélkül bepancsolt egyet a madárnak.

Egy tengeri herkentyűket áruló büfében egy adag rákot vásárolt egy férfi, majd a kajáskocsitól elindulva hirtelen azon kapta magát, hogy egy sirály el akarja venni tőle a frissen zsákmányolt csemegéjét. A férfi láthatóan egy pillanatig sem gondolkodott, és megfordulva, villámgyorsan megütötte ököllel a lopással próbálkozó állatot: a védekezése láthatóan inkább volt ösztönös, mint tudatos – mutatta be a LadBible.

Az ütés gyomron kapta a támadó madarat, aki riadalmában azonnal elrepült a helyszínről, a férfi pedig a felvétel tanulságai szerint úgy ment tovább, mintha mi sem történt volna. Mint kiderült, a videó már többéves, mégis most megy hatalmasat a közösségi médiában. Nem mintha az állatkínzást bárki is népszerűsíteni akarná, de van valami félelmetes a férfi rendkívül gyors és hatékony reakciójában. Ahogy egyesek megjegyzik: látszik, hogy a férfi nem most üt először ököllel meg valakit az élete során.

Sirály történetek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top