Utazás

Sirály lopta el egy turista fagyiját – fotó

Igazán vicces pillanatot sikerült megörökíteni arról, ahogyan egy szemtelen sirály ellopja egy turista fagyiját.

A 44 éves Phil Grant feleségével, Eve-vel nosztalgiakirándulást tett az angliai Whitbyben. A manchesteri férfi a közelben nőtt fel, és már hiányoztak neki a helyi élmények. A mólóhoz érve a házaspár Phil gyerekkori kedvencével, a csavaros fagyival folytatta a régi emlékek felidézését, ám mielőtt a férfi belenyalhatott volna, egy torkos sirály kilopta a tölcsérből az édességet.

A férfi pózolt a fagyival, hogy felesége képet készítsen róla, így az asszonynak éppen azt a pillanatot sikerült lekapnia, ahogy a szemtelen madár elcseni a fagylaltot. Hihetetlen fotók készültek a fényes nappal történt rablásról, az eset nem kis derültséget váltott ki.

Eve jót nevezett ezen az egészen, nézte, ahogy gyászolom az üres tölcsért, miközben ő élvezte az egyben lévő fagylaltját” – mesélte Phil. „Adott a sajátjából, ami kicsit kárpótolt a mólón történt rablás után” –tette hozzá.

Szerencsére a jégkrémes is szemtanúja volt a történteknek, és kedvezményesen adott Philnek egy újabb adag fagyit.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, MTI Fotó: Varga György 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top