Gasztro

Nagyon menő Millennium Falcon-tortát csinál ez a cukrászlány

Elképesztő részletek.

Számos cukrászművész éli ki a kreativitását tortadekorációban, ami elképesztő, ehető szobrokat eredményez. Maddie Lu Millennium Falcon-tortája ezek közül is kiemelkedik. A Star Wars-rajongók minden bizonnyal értékelni fogják a részletes kidolgozottságot: ez az ehető űrhajó pont olyan, mintha a film díszlete lenne.

Ilyen tortacsodával nem is meglepő, hogy Maddie Lu és partnere, Crystal idén megnyerte a Food Network tévécsatorna Winner Cake All! műsorát.

Fotó: Eat My Cake/Facebook.

Egyébként egy másik cukrász, az Eat My Cake Sarah Strainje is csinált egy Millennium Falcon-tortát. Bár közel sem olyan masszív, mint Maddie Lu kreációja, fantáziában nem marad alatta. És a legjobb, hogy egy videót is közreadott a munka elkészítéséről.

Először is piskótából elkészíti a hajó alapját, majd egy réteg vajas krémet és metálszürke fondant-t tesz rá. Ezután egészíti ki a részletekkel, majd ételfestékszóró pisztollyal árnyékolja művét, végül egy galaxis mintájú alapra helyezi azt.

Maddie Lu egyébként cupcake-eket is csinál ugyanerre a témára.

Han Solo és Chewbacca biztos imádná.

(My Modern Met)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top