Gasztro

A HR-esekkel fenyegette meg kollégáját, ha nem süt neki tortát

A pofátlanság netovábbja.

Az elmúlt napokban bevette az internetet egy chatelés képernyőkép-dokumentációja, amelyben talán minden idők legpofátlanabb kollégája mutatkozik be teljes pompájában. A vita tárgya egy torta, amelyet az illető ingyen és bérmentve szeretne egy olyan kollégától, akit nem is ismer közelebbről.

A beszélgetés nevek nélkül került fel az internetre.

A mohó munkatárs így kezdte: „Hali, hallottam X-től, hogy sütöttél a csapatodnak egy tortát a szülinapjára. Jövő héten jön a születésnapom, tudnál nekem is sütni egyet? Ugye ingyen?”

„Szia, igen, általában a csapatunkban összedobjuk a pénzt tortára, vagy valaki megsüti. Biztos azt akarod, hogy én süssem meg? Még soha senkivel nem beszéltem a részlegedről, fura lenne, ha én adnám át neked és a csapatodnak” – felelte a posztoló.

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

„Úgy volt, hogy veszek egyet, de megkérdezni nem kerül semmibe” – folytatta kollégája. „Nézd, erre a tortára gondoltam, hétfőn kettő órára kellene az asztalomhoz hozni” – mutatott egy csokigolyókkal díszített csokitortáról egy képet.

Amikor a tehetséges cukrász leírja, hogy ez nem fog megtörténni, mert nem ér rá hétvégén, és egyébként is furcsa az egész helyzet, és javasolta, hogy a kollégája rendeljen egy tortát, a következő választ kapta: „Azt hiszed, van arra pénzem? Na neeee… A kollégám vagy. Ez meg a szülinapom. Akarom a tortát.”

Az ismételt nemleges válasz után a kedves kolléga kimutatta a foga fehérjét: „Holnaptól nem beszélek veled, és mindenkinek elmondom, milyen vagy. Vigyázz, mert a HR hamarosan keresni fog.”

Az internetezők szerint éppen a másik beszélgetőtársnak kellene a HR elé vinni ezt az ügyet.

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top