Gasztro

Szabó Zsófi: „Semmit nem utálok annál jobban, mint ha ki kell dobni ételt”

Szabó Zsófi és családja kétlaki életet él, ami kemény logisztikát igényel.

Szabó Zsófi a Blikknek mesélt arról, hogy családjával Budapest–Törökbálint–Nyíregyháza között ingáznak. Mint mondja, mindenhol otthon érzik magukat, de ez az életmód komoly tervezést igényel.

szabo zsofi

Fotó: smagpix

„…Mind a két esetben otthonról megyünk el haza, azaz a törökbálinti és a nyíregyházi ház is az otthonunk, de az való igaz, hogy amikor Törökbálinton vagyunk, az inkább mozgalmasabb időszak, hiszen olyankor szinte mindennap dolgozom. Aztán jövünk ide haza, ahol kertészkedem és főzök, amit nagyon élvezek (…) Ott van például a bevásárlás. Mindig figyelnem kell arra, hogy minden romlandót kitegyünk a hűtőből, jól kell tudnom beosztani a készletet, mert semmit nem utálok annál jobban, mint ha ki kell dobni ételt. Erre is meg kellett tanulnom figyelni, de nem bánom, mert ez is a környezettudatosság része, ami egy nagyon fontos kérdés, és nem csak olyanoknak, akiknek gyereke van” – mondta Szabó Zsófi.

(Nyitókép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top