Gasztro

Karácsonyról maradt töltött káposztát kínáltak egy étteremben

Pedig már augusztust írunk…

A romániai Lugos egyik vendéglőjében úgy gondolták, hogy – akárcsak a whisky esetében – kipróbálják az „érlelést” a töltött káposztánál is. Így aztán a karácsonyra készített, de megmaradt adagokat lefagyasztották, abban reménykedve, hogy a vendégeknek nem tűnik föl – írja a foter.ro.

Az étterem konyháján amúgy elképesztő állapotokat találtak a fogyasztóvédők: rengeteg lejárt szavatosságú vagy szakszerűtlenül tárolt alapanyagról számoltak be. A húsok jelentős részén nem tüntették fel a származási helyet és azt, mikor szerezték be, valamint a levest is a padlón tárolták. Sőt a higiéniával is problémák voltak: nem fertőtlenítették a tojást.

A problémák orvoslásáig bezáratták a vendéglőt.

Kiemelt kép: illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top