Gasztro

Elképesztő alapanyagból épített játszóházat a gyerekének

Nem akarta kidobni a rengeteg lejárt szavatosságú ételt.

Egy kínai férfi hamarosan édesapa lesz, de úgy tűnik, alig várja már, hogy megszülessen a gyereke. Már most épített neki egy játszóházat, nem is akármiből: kétezer csomag instant tésztából!

Zhang úr négy napot töltött az építkezéssel, és elárulta azt is, hogy lejárt szavatosságú tésztát használt, amelyeket ragasztóval rögzített. 

A férfi meglehetősen prózai ok miatt választotta a nem mindennapi építőanyagot. Egy barátja élelmiszer-nagykereskedelemmel foglalkozik, és maradt nála egy rakás lejárt szavatosságú tészta. Zhang sajnálta volna, ha csak úgy kidobják ezeket, ezért inkább felhasználta a házépítéshez.

A tésztaház egy méter széles és két méter hosszú, de még így is belefér egy egyszemélyes felnőtt ágy meg persze egy csomó gyerekjáték. Vannak ablakai is, az oszlopok pedig kör alakú tésztacsomókból épültek.

A különleges építmény nem aratott osztatlan sikert a neten. A kommentelők egy része nem győzte dicsérni az eredeti ötletet, mások viszont azzal támadták a leendő apát, hogy fölösleges egészségügyi kockázatnak teszi ki a hamarosan megszületendő gyermekét.

(Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top