100 ezer jenbe, azaz nagyjából 275 ezer forintba kerül egy csésze kávé az oszakai Münch kávézó speciális kávéjából. Azt kell megfizetni, hogy az italt 22 éves kávéból főzik.
A kávézó tulajdonosa, Tanaka Kandzsi évtizedekkel ezelőtt véletlenül bent hagyott a hűtőben egy adagot abból a kávéfajtából, amiből jegeskávét szokott felszolgálni a vendégeknek. Mielőtt kidobta volna a maradékot, azért megkóstolta, és rájött, hogy egészen különleges, finom íze van. Ezért beleöntötte a kávét egy fahordóba, hogy még tíz éven át érlelje. Édes szirupot kapott, mikor egy évtizeddel később megkóstolta a végeredményt.
Tanaka azóta fejlesztette ki a technikáját annak, hogyan főzi húszéves kávébabból különleges kávéját. A kávé nagyon lassan készül, először 30 perc után kezd csepegni az ital. Akik megkóstolták, sötétnek, édesnek, szinte csokoládészerűnek írták le az ízét.