Gasztro

Arcon ütötte a vegán aktivistanőt az éttermi vendég

Annyira felhúzta magát a férfi a csoport demonstrációján, hogy megütötte a nőt.

Arcon ütöttek egy állatok jogaiért harcoló aktivista nőt a Pizza Express egyik brightoni pizzériájában, miután egy csapat vegán demonstráló szállta meg az étteremet.

Hétfő este az aktivisták táblákkal és megafonnal demonstráltak a pizzériában, a többi között azt kiabálták kórusban, hogy „Ez nem étel, ez erőszak!” és „Az állatok élni akarnak!”

A személyzet és a vendégek higgadtan követték az eseményeket, kivéve egy kopasz férfit. Ő annyira feldühödött, hogy az egyik aktivista lányt hátulról meglökte, majd amikor a nő szembe fordult vele, a férfi arcon ütötte.

Minderről videó is készült:

Az ütés után a férfit a dolgozók állták körbe, így nem folytatódott az erőszak. Az aktivisták az eset után közölték, hogy a támadás nem riasztja el őket a további hasonló megmozdulásoktól.

Az állatok jogaiért küzdő csoportok már több étteremnél demonstráltak, és várhatóan fognak is, ugyanis szeptember 29. és október 5. között globális megmozdulást hirdettek.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top