nlc.hu
Gasztro
Felmondott, és abból akar élni az angol lány, hogy zabál

Felmondott, és abból akar élni az angol lány, hogy zabál

Eddig 1000 fontot invesztált ételbe.

Charna ugyanis az Egyesült Királyság első mukbang sztárja. Na de mi is az a mukbang? Áprilisban már írtunk róla, a mukbang tulajdonképpen a zabálás közvetítése folyamatos kommentárokkal. A nő azt mondta, hogy bármit és bármennyit megeszik, amit a követői akarnak, legyen szó akár egy négytagú családnak elég kínai vacsoráról vagy éppen két extra nagy pizzáról. Állítása szerint heti kétszer áll bele a zabálásba.

Charnának jelenleg 40 ezer nézője van, és közel 5 ezer követője van a YouTube-on. A legnépszerűbb videóját 48 ezerszer nézték meg, ebben 5 ezer kalóriányi kínai kaját tüntet el a tavaszi tekercstől kezdve a húsgombócokig, mindent az égadta világon. A nő célja, hogy egyszer túllépjen a 10 ezer kalórián. Eddig uszkve 1000 fontot költött a videóira, és eltökélt, hogy szponzorokat szerezzen a zabáláshoz. Annyira komolyan veszi magát, hogy fel is mondott a munkahelyén, hogy csak a marketinggel és a zabálással foglalkozhasson. Na de mit tesz, ha az alakja miatt ócsárolják? Azt mondja, az egyáltalán nem érdekli, már megtanulta, hogyan zárja ki az életéből a gyűlölködőket. 

(via UNILAD)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top