Gasztro

Felmondott, és abból akar élni az angol lány, hogy zabál

Eddig 1000 fontot invesztált ételbe.

Charna ugyanis az Egyesült Királyság első mukbang sztárja. Na de mi is az a mukbang? Áprilisban már írtunk róla, a mukbang tulajdonképpen a zabálás közvetítése folyamatos kommentárokkal. A nő azt mondta, hogy bármit és bármennyit megeszik, amit a követői akarnak, legyen szó akár egy négytagú családnak elég kínai vacsoráról vagy éppen két extra nagy pizzáról. Állítása szerint heti kétszer áll bele a zabálásba.

Charnának jelenleg 40 ezer nézője van, és közel 5 ezer követője van a YouTube-on. A legnépszerűbb videóját 48 ezerszer nézték meg, ebben 5 ezer kalóriányi kínai kaját tüntet el a tavaszi tekercstől kezdve a húsgombócokig, mindent az égadta világon. A nő célja, hogy egyszer túllépjen a 10 ezer kalórián. Eddig uszkve 1000 fontot költött a videóira, és eltökélt, hogy szponzorokat szerezzen a zabáláshoz. Annyira komolyan veszi magát, hogy fel is mondott a munkahelyén, hogy csak a marketinggel és a zabálással foglalkozhasson. Na de mit tesz, ha az alakja miatt ócsárolják? Azt mondja, az egyáltalán nem érdekli, már megtanulta, hogyan zárja ki az életéből a gyűlölködőket. 

(via UNILAD)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top