Gasztro

Szakácsot keres Erzsébet királynő, bárki jelentkezhet az interneten

Ha profi séf vagy, itt a vissza nem térő lehetőség.

Ha munkát keresel, és profi vagy a klasszikus francia konyhában, akkor van egy neked szóló álláshirdetés: a Buckingham Palace helyettes séfet keres.

Az elvárások elég magasak, elvégre a királyi család számára kell főzni. A hirdetés szerint az ideális jelentkező a menük megtervezéséért és kifejlesztéséért is felelős, amelyeket változatos eseményeken szolgálnak fel, köztük olyanokon, ahol rengeteg a vendég.

A pozíció alapvetően londoni munkát jelent, de jár némi utazással, mert a többi királyi rezidencián is akad munka. A munka természetesen bentlakásos, hetente öt napot kell dolgozni, amiben hétvége is lehet. A szerencsés jelentkező azonban egy kastélyban lakhat, és számos kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak számára.

Ha megvan a tudásod és bátorságod, frissítsd az önéletrajzod, és tökéletesítsd a kelta steakedet, ami állítólag II. Erzsébet királynő egyik kedvence.

Itt lehet jelentkezni.

(Delish)

(Kiemelt kép: MTI / EPA / Neil Hall)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top