A szeletelt sajtok nem éppen a gasztronómia csúcsai, drágábbak és több fölösleges műanyag csomagolással járnak, mint ha nagyobb kiszerelést vásárolnánk egyben.
De vannak olyan ételek, amelyekhez a szeletelt változat a legpraktikusabb, például egy szendvics, de akkor is jó, ha csak egy kis sajtot eszegetnénk.
Egy édesanya kitalálta, hogyan varázsolhat tökéletes szeleteket szinte bármilyen sajtból: krumplihámozóval!
Az Extreme Budget DIY & Life Hacks nevű Facebook-csoportban osztotta meg, hogy egy bolond pillanatában kipróbálta, és teljesen bevált a módszer. Hajszálvékony, tökéletes szeletek, ráadásul sokkal gyorsabban, mint ha késsel vágta volna.
A netezők nagyon dicsérték az ötletet, és csak azt nem értették, hogyhogy nem jutott ez eddig senkinek az eszébe.
Az már csak mi jegyezzük meg, hogy feltalálták már a sajtszelőt is…