Gasztro

Keményen megbírságolták az ausztrál férfit, mert kebabot evett az utcán

Szigorúan veszik a rendőrök a kijárási tilalom betartását Ausztráliában, két figyelmeztetés után komoly bírságot kapott egy férfi.

Az elmúlt napokban több mint 50 embert büntettek meg Ausztráliában, mert megszegték a koronavírus miatt bevezetett kijárási tilalmat.

Az egyik férfire ezer dolláros (nagyjából 200 ezer forintos) bírságot róttak, mert kebabot evett az utcán egy padon ülve. Ezzel pedig nem tartotta be az előírást, miszerint nyomós indok nélkül tilos az utcára lépni.

Kiderült, hogy a férfit már kétszer figyelmeztette a rendőrség Newcastle városában, az előző alkalmakkor is kebabot evett.

De más különös ügyük is volt a rendőröknek. Egy 51 éves férfi autóbalesetet szenvedett, de szerencsére nem sérült meg. Amikor a rendőrök kikérdezték, hogy hová igyekezett, azt mondta, hogy a drogdealeréhez. Letartóztatták, és vizelet-, illetve vérmintát vesznek tőle.

(LadBible)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top