nlc.hu
Gasztro
Kitalálod, melyik asztalt hagyták maguk után a boomerek, és melyiket a Z-generációs fiatalok?

Kitalálod, melyik asztalt hagyták maguk után a boomerek, és melyiket a Z-generációs fiatalok?

Egy felszolgáló szerint nagyon másként viselkedik a két generáció az étteremben, és ezt fényképekkel bizonyította.

Kaitlyn Brande felszolgálóként dolgozik, így jól látja, hogyan viselkednek a különböző éttermi vendégek. A 18 éves lány még a koronavírus-járvány előtt mutatta meg, mit hagynak maguk után az asztalon két generáció tagjai.

A TikTokon megosztott videóban az látszik, hogy az egyik asztalon szanaszét hevernek a tányérok és az evőeszközök, a baby boomer – az 1946 és 1964 között született – generációhoz tartozó öt vendég elég nagy rumlit hagyott maga után.

A mellettük lévő másik asztalnál hat Z-generációs fiatal ült, akik a kétezres évek elején születtek. Ők egymásra pakolták a tányérokat, és szépen egy csomóba rendeztek az asztal szélére mindent.

@katebrande

“They get paid to do that” VS “we know restaurant life is hard, here, let us help you out”

♬ original sound - katebrande

A felszolgáló szerint jól látszik a felfogásbeli különbség a két generáció között. A boomerek úgy gondolják, hogy „az éttermi dolgozókat azért fizetik, hogy elpakoljanak”. A Z-generáció tagjai viszont úgy hagyták az asztalt, hogy tisztában vannak azzal, „kemény munka felszolgálóként dolgozni, ezért segítünk kicsit”.

(Bored Panda)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top