nlc.hu
Gasztro

Pisztáciás, málnás tápiókapuding recept

Isteni pisztáciás tápiókapuding málnával

A tápióka egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy könnyedségével szinte azt az érzetet kelti, mintha nem is ennénk semmit. Arról nem is beszélve, hogy milyen finom, ha megfelelően kezdjük el ízesíteni. Ehhez mutatunk most egy nagyszerű receptet.
Tápiókapuding - Fotó: Pixabay

A Sweet and Crazy Caféblog szerzője megkívánt egy könnyed kis édességet, ezért úgy döntött, hogy tápiókából fog pudingot készíteni. Majd a folyamat közben bekapcsolt a kreativitás, és végül málnás, pisztáciás verzióban készült el a habkönnyű édesség.

A szakács meg is osztotta velünk a hozzávalókat, amelyek a következők 1-4 adagnyi tápiókapudinghoz

  •  60 g tápióka
  • 4 dl tej
  • vaníliakivonat
  • 1 púpos ek édes pisztáciakrém
  • kb. 3 kk porcukor
  • málna, barack, meggy vagy más gyümölcs a tetejére

Ha pedig megjött a kedvetek, akkor az elkészítés folyamatához kattintsatok a Sweet and Crazy Caféblogra! Jó étvágyat kívánunk!

Kiemelt képünk illusztráció. 

Még több nagyszerű pudingrecept az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése