nlc.hu
Gasztro

Füstli

Megújul az ország kedvenc virslije, a Füstli

A Master Good megújítja a Ságát.

A hazai baromfiipar vezető szereplője 113 év tudásával és tapasztalatával újította meg kívül-belül az ország egyik kedvenc virslijét, a Füstlit, valamint a teljes Füstli- és Füstlizer-termékcsaládot.

Újjászületik a teljes Füstli- és Füstlizer-termékcsalád

Képünk illusztráció. Fotó: Unsplash

Az 1907-ben induló tradíciókon alapuló, családi vállalkozást működő Master Good a közelmúltban megvásárolta brit tulajdonosától a szintén nagy múltú Ságát. A sárvári üzem így több mint 30 év után újra hazai tulajdonba  került. A baromfipiac jelentős szereplőjeként a Sága beolvadása a Master Good-cégcsoportba  az ország gazdasági erejét is növeli a  magyar tulajdonosváltással.

A világviszonylatban meghatározó szereplőnek számító kisvárdai Master Good a hazai baromfi üzletág legjelentősebb résztvevője, a legnagyobb piaci részesedéssel. Északkelet magyarországi központjukból a világ négy kontinensére exportálják termékeiket, kizárólagosan hazai, GMO-mentes élelemmel táplált, hozamfokozó- és hormonmentesen nevelt csirkék húsát előállítva és forgalmazva. A Master Good ezt a felelősségteljes gondolkodást alkalmazza a továbbiakban a Sága Füstli és Füstlizer portfóliójában is, saját GMO-mentes csirkehúsra váltva az eddigi pulyka alapanyagot.

A Sága megreformálásának másik jelentős lépése, hogy piacra dobják a Füstlit a magyar fogyasztók által kedvelt sertéshúsból is. A Sága Füstli- és Füstlizer-termékcsaládjának megújítását hosszan tartó háttérmunka előzte meg, amelynek kiemelt eleme a termékek csomagolásának újratervezése is. A Master Good minőségi gondolkodásmódját jelzi a megújuláshoz felkért kreatív szakemberek sora is, köztük lpacs Géza brandépítő (Apacs Stúdió) és Herendi Gábor filmrendező.

A megújult Füstli- és Füstlizer-termékek már elérhetőek az országos üzletláncokban.

(Sajtóközlemény)

Mutatunk néhány finom receptet virsliből

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top