nlc.hu
Gasztro

Jegygyűrűt kapott a kisfiú halloweenkor

Rejtélyes jegygyűrűt kapott az édességet gyűjtő kisfiú halloweenkor

A gyerek csak otthon vette észre, hogy az édességek közé egy gyűrű került. Fogalmuk sincs, kié lehet, keresik a tulajdonosát.
Halloween tök

Egy gyűrű tulajdonosát keresi egy kanadai család, miután a halloweeni „csokit vagy csalunk!” során a gyerekük édességes zacskójában egy jegygyűrűt találtak.

Gillian Lahoda azt mondta, fia, Niko egészen addig nem vette észre, mi lapul a zsacskóban, amíg haza nem ért a háromórás édességgyűjtő körútjáról. Több tucat családot felkeresett, ezért fogalmuk sincs, kié lehet a gyűrű, és hogyan került a gyerekhez.

Az anya úgy gondolja, hogy akinek hiányzik a gyűrű, az keresni fogja, és előbb-utóbb megtalálják egymást. Emiatt az ékszerről nem is tett közzé fotót, és nem árult el semmit a kinézetéről, mert másképp nem tudná, hogy valóban a jogos tulajdonosa jelentkezik-e érte.

A család most plakátokkal ragasztotta tele a környéket, és a fiú iskolája is posztolt egy felhívást a Twitteren. Reméljük, hamarosan jelentkezik a gyűrű tulajdonosa.

(UPI)

Ők elég sokat vártak az elveszett gyűrűikre:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top